Published On: octubre 25, 2022285 words2,9 min read

Vols participar-hi?

BASES

  1. Edicions Perelló convoca al Premi Llegendes de València en el qual podran participar tots els autors valencians, majors d’edat, les obres dels quals, escrites en la nostra llengua, siguen inèdites i no hagen sigut premiades en altres certàmens.
  2. Hauran de presentar-se relats d’entre 4 i 7 pàgines, enfocats a lectors d’entre 8 i 12 anys. En les llegendes s’han d’abordar o recrear curiositats històriques i/o fantàstiques inspirades en les comarques valencianes.
  3. Cada autor podrà presentar únicamente una llegenda a concurs i les obres s’enviaran per correu electrònic en un mateix arxiu, el relat i la fitxa de l’autor (nom i cognoms, adreça, treball, correu electrònic, publicacions si les tinguera).
  4. No s’admetran contes presentats sota pseudònim.
  5. El premi consistirà en la publicació del conte en l’antologia que publicarà Edicions Perelló a inicis de 2023. Així mateix, l’Editorial entregarà un exemplar gratuït del llibre a cada autor premiat.
  6. El termini de presentació dels treballs començarà el 2 de setembre i finalitzarà el dia 2 de novembre de 2023. Les obres seran enviades al correu electrònic: info@edperello.es, consignant en l’assumpte: Premi Llegendes de València.
  7. El Jurat estarà integrat per dos escriptors de reconegut prestigi i un representant de Edicions Perelló.
  8. La decisió es farà pública durant el mes de febrer de 2023 i els autors seleccionats, si resideixen a la Comunitat Valenciana, participaran en el llançament de l’antologia, prevista per a l’abril de 2023.
  9. Els originals no premiats seran destruïts. Només els autors seleccionats per a l’antologia rebran resposta de l’Editorial, amb la qual signaran contracte d’edició.
  10. El fet de concórrer a aquest Premi implica la total acceptació de les seues bases.

Déjenos sus comentarios

Otras publicaciones

Otras publicaciones