Política d’enviaments

NOTA IMPORTANT ABANS DE CONTINUAR: Els mètodes de pagaments amb Targeta i/o Transferència Bancària demoren entre 24 i 48 hores a reflectir-se en el nostre compte. Li recomanem enviar-nos el Comprovant de Pagament perquè fem l’enviament immediat de la seua comanda; en cas contrari esperaríem el temps abans esmentat per a corroborar el pagament. Disculpen les molèsties.

PER A COMANDES EN FORMAT DIGITAL:
Una vegada fet el pagament, el nostre servei WEB li enviarà un correu automàtic amb  l’enllaç de descàrrega del títol adquirit. Aqueix enllaç de descàrrega estarà actiu durant un termini màxim de 30 dies a comptar des del moment de la compra del llibre. Una vegada finalitzat aqueix període, el llibre deixarà d’estar actiu en aqueix enllaç i la compra es donarà per finalitzada; si en dates posteriors es volguera disposar novament de l’arxiu digital del llibre, haurà de realitzar una nova compra. Perelló Edicions no es fa responsable de la pèrdua, substitució, esborrat o extraviament de l’arxiu.

PER A COMANDES NACIONALS EN FORMAT PAPER:
Els enviaments es realitzen a través del nostre servei de missatgeria contractat amb lliuraments a destí en un termini de 24/48 hores. Amb cost de € 3.20 per a enviament provincials (Madrid) i € 5.72 per a la resta d’Espanya IVA Inc., excepte Balears i Canàries. Per a enviaments amb destinació a Balears, el cost mínim per enviament és de €8.45 IVA Inc., i a Canàries de € 13.46 IVA Inc. Quan les comandes igualen o excedeixen el valor de €24, s’activa l’opció d’Enviament Gratuït, excepte als destins de Balears i Canàries.

PER A COMANDES INTERNACIONALS EN FORMAT PAPER:
Els enviaments es realitzen a través de Correu Certificat, amb lliuraments a destí en un termini d’entre 1 i 3 setmanes. Si desitja un enviament més urgent, haurà de contactar-nos a través del formulari de contacte i se li brindarà un pressupost concorde al seu destí.

PER A COMANDES DE LLIBRERIES:
Els enviaments es realitzen a través del nostre servei de missatgeria contractat amb lliuraments a destí en un termini de 24/48 hores. Amb cost de €3.20 per a enviament provincials (Madrid) i €5.72 per a la resta d’Espanya IVA Inc., excepte Balears i Canàries. Per a aquests dos últims destins el preu seria a convindre previ contacte a través del formulari. Quan les comandes igualen o excedeixen el valor de €50, s’activa l’opció d’Enviament Gratuït, excepte als destins de Balears i Canàries.

PER A COMANDES DE DISTRIBUÏDORS:

Els enviaments es realitzen a través del nostre servei de missatgeria contractat amb lliuraments a destí en un termini de 24/48 hores. Les tarifes són les que es descriuen a continuació, i en cap cas s’enviaran comandes sense càrrecs d’enviament, excepte els quals envien al nostre magatzem el seu propi servei de missatgeria.

IMPORTANT: Quan es tracte de presentacions d’autors en Llibreries o altres espais, així com depòsits de llibres, Perelló Edicions enviarà els exemplars necessaris sense costos d’enviament. La devolució dels llibres no venuts hauran de ser a càrrec i cost de les Llibreries. Perelló Edicions posa a dispersió el seu servei de transport per a retirar els llibres, i el cost d’aquest servei s’inclouria en la factura.

Política de devolucions

Pots retornar llibres sempre que t’arriben danyats, defectuosos o incorrectes. Si reps un producte danyat durant el seu enviament o un títol incorrecte per error del nostre magatzem, pots retornar-lo en un termini de 30 dies a partir de la data de recepció de la comanda.

Si el motiu de la devolució del producte no es deu al fet que va arribar danyat, era defectuós o era incorrecte, únicament et reembossarem l’import del producte dins dels 30 dies estipulats. Per a això, el producte ha d’estar sense utilitzar i en perfectes condicions. Incloent accessoris, documentació i embalatge original, en cas contrari el bé patirà una depreciació i es descomptarà.

Una vegada rebuda la mercaderia en els nostres magatzems, i prèvia comprovació de l’estat d’aquesta, es procedirà al reintegrament del seu import en els termes establits en l’RDL 1/2007, conforme a la modalitat de pagament realitzada pel client, excepte pagament en efectiu, que es reintegrarà mitjançant transferència bancària.

C/ de les Amèriques, 27. 6to-59ta
46420 – Sueca. Valencia
Tlf. (+34) 910 465 433