Club Perelló Edicions

El Club Perelló Edicions ha estat pensat com una manera d’integrar els amics de l’Editorial -autors i lectors- en un projecte d’acostament i intercanvi d’informació que, alhora, premia la lleialtat.
L’objectiu és mantenir informats els seus membres sobre les novetats editorials, involucrar-los en la promoció dels llibres i rebre’n suggeriments i propostes que enriqueixin la nostra tasca.

Premi a la lleialtat:

  1. Els Socis rebran, gratuïtament, els butlletins de novetats, invitacions a esdeveniments, trobades amb els autors, etc.
  2. Els Socis del Club Perelló Edicions podran proposar títols a l’Editorial i participar dels garbells i avaluacions de manuscrits.
  3. Tots els Socis es beneficiaran d’un 5% de descompte a les compres de llibres de Perelló Edicions realitzades a la pàgina web de l’Editorial.

Properament estarà habilitat, per als Socis amb més interès en el coneixement del món del llibre i els que simplement no es conformen i en volen més, el Club Perelló Edicions Premium, que inclourà visites guiades a l’Editorial, invitacions a Festivals i Premis, accés a cursos en línia, sorteigs de lots de llibres i moltes més sorpreses.

¿Com puc fer-me membre?

Simplement emplenant la fitxa que t’oferim a continuació:

Introduir dades d’usuari